Dereco

Dereco on perustettu vuonna 2011 ja asiakkaamme tulevat niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta.

Olemme konsultoineet ja kehittäneet yritysten liiketoimintaa, sparranneet johtoa ja asiantuntijoita, valmentaneet satoja esihenkilöitä sekä auttaneet johtoryhmiä ja kymmeniä tiimejä toimimaan tavoitteellisemmin sekä vuorovaikuttamaan paremmin. Olemme erikoistuneet pk-yritysten kehittämiseen ja meillä on vahvaa osaamista niin kasvusta, kannattavuudesta kuin uudistumisesta. Kokeneet konsulttimme ovat auttaneet esimerkiksi teollisuusyritysten kulttuurimuutoksissa, johtamisessa, strategiassa ja myynnin kasvattamisessa.

Toimimme käytännönläheisesti ja ratkaisukeskeisesti panostaen asiakaskokemukseen ja palvelun laatuun. Toimintaamme tukevat modernit, luotettavat ja tutkitut menetelmät, jotka varmistavat parhaimman lopputuloksen. 

Autamme organisaatioita uudistumaan ja kehittymään. On tavoitteenasi sitten uudistuminen, kasvu, kannattavuus, toiminnan tehostaminen, uudet toimintatavat, muutoksen onnistuminen, strategian suunnittelu ja toteuttaminen tai myynnin ja markkinoinnin kehittäminen, me autamme.

Katso alapuolella tekijöidemme esittely.

Ammattilaiset apunasi


Kirsi Mäkinen
toimitusjohtaja, Bachelor Of Economic Sciences

Kirsi on kokenut yritysten ja organisaatioiden kehittäjä ja muutosvalmentaja. Hän on innostava, motivoiva ja ratkaisukeskeinen vieden asiat määrätietoisesti maaliin.
Sertifioitunut Business Coach (CBC) NLP Master Practitioner.
Sertifioitunut DiSC-valmentaja: johtaminen ja esihenkilötyö, tiimitoiminta ja 5B - tiimin viisi toimintatasoa sekä HHJ 2019.
+358 50 408 0400
kirsi.makinen@dereco.fi


Pasi Sillanpää Partner

Pasi on erikoistunut kasvustrategioihin ja kilpailijoista erottuvien myynti- ja markkinointikonseptien kehittämiseen. Hän terävöittää ja yksinkertaistaa viestintää, valmentaa työyhteisöä kommunikoimaan rakentavasti ja luo asiakkaita kiinnostavia tarinoita. Pasi auttaa tekemään parempia päätöksiä.
+358 50 321 3237
pasi@dereco.fi


Harri Kari Senior Adviser, Partner

Harrilla on rautainen ammattiaito yrityksien sijoittautumis- ja kehittämispalveluissa.
Hyvät verkostot ja yhteistyökumppanit mm. Business Finland ja ELY.
Harrin vie asiat maaliin luotettavasti ja varmasti.
+358 40 049 3008
harri.kari@dereco.fi