Ajankohtaista ja blogit

Kasvua löytyy sitä hakevalle

...............

Kasvua löytyy sitä hakevalle Laskusuhdanteessa markkinaosuudet jaetaan usein uusiksi. Ne joilla riittää resursseja ja uskallusta kasvattaa toimintaa, vetävät pisimmän korren, kun nousu taas alkaa.

Laskusuhdanteessa markkinaosuudet jaetaan usein uusiksi. Ne joilla riittää resursseja ja uskallusta kasvattaa toimintaa, vetävät pisimmän korren, kun nousu taas alkaa.

 

Tuttu konsultti kertoi yrittäjästä, jonka konepaja oli vailla töitä ja henkilökunta piti lomauttaa. Se vaikutti vahvasti myös yrittäjän mielialaan. Tilanne meni sen verran hankalaksi, että yrittäjälle annettiin rinnalle kanssakulkija, joka nosti hänet takaisin työkykyiseksi.

 

Suunnan kääntäminen ei ollut maailman helpoin juttu, mutta kun yrittäjä saatiin vihdoinkin toimimaan, alkoi tapahtua. Varastossa oleva iso säiliö meni kaupaksi ja yhteydenottojen seurauksena tuli asiakkailla olleita piileviä tarpeita. Puoli vuotta myöhemmin, firmassa oli täystyöllisyys ja valmius palkata lisää työntekijöitä.

 

Kasvu vaikeassa tilanteessa vaatii ehkä vähän enemmän kekseliäisyyttä ja energiaa kuin tavallisesti, mutta kasvu on mahdollista silloinkin saavuttaa.

 

Kun yleinen mieliala on odottava, parhaiten pärjäävät ne yritykset, jotka saavat asiakkaan tuntemaan, että tuollahan on tekemisen meininki. Se kasvattaa myös asiakkaiden uskoa tulevaan.

 

Jos mietit, miten te voisitte olla se asiakkaille uutta energiaa tuova yritys, niin ota yhteyttä. Meillä saattaa olla siihen useitakin erilaisia ratkaisuja.

 

 

Dereco Oy

Pasi Sillanpää

Konsultti

Kommentoi


This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)