Dereco

Dereco on perustettu vuonna 2011 ja juhlimme kymmenvuotista yritystaivaltamme tänä vuonna. Asiakkaamme tulevat niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme luottamuksesta kuluneina vuosina ja jatkamme hyvää yhteistyötä myös jatkossa sekä toivotamme uudet asiakkaat tervetulleiksi.

Olemme konsultoineet ja kehittäneet liiketoimintaa, sparranneet johtoa ja asiantuntijoita, valmentaneet satoja esimiehiä sekä auttaneet johtoryhmiä ja kymmeniä tiimejä toimimaan tavoitteellisemmin sekä vuorovaikuttamaan paremmin.

Toimimme käytännönläheisesti ja ratkaisukeskeisesti. Panostamme asiakaskokemukseen ja palvelun laatuun. Yrityksemme kivijalka ovat osaavat ihmiset, joilla on laajaa kokemusta, näkemystä sekä ammattitaitoa kehittää erilaisia organisaatioita. Toimintaamme tukevat modernit, luotettavat ja tutkitut menetelmät, jotka varmistavat parhaimman lopputuloksen.

 

Autamme organisaatioita uudistumaan ja kehittämään liiketoimintaansa. On tavoitteenasi sitten uudistuminen, kasvu, toiminnan tehostaminen, muutoksen onnistuminen, strategian toteuttaminen tai myynnin ja markkinoinnin kehittäminen, me autamme. Autamme avaamaan portteja ja rakentamaan siltoja uusiin asiakkuuksiin sekä vahvistamaan olemassa olevia asiakkuuksia.

Ammattilaiset apunasi


Kirsi Mäkinen
toimitusjohtaja, Bachelor Of Economic Sciences

Kirsi on kokenut yritysten ja organisaatioiden kehittäjä ja muutosvalmentaja. Hän on innostava, motivoiva ja ratkaisukeskeinen vieden asiat määrätietoisesti maaliin.
Sertifioitunut Business Coach (CBC) NLP Master Practitioner.
Sertifioitunut DiSC-valmentaja: johtaminen ja esimiestyö, tiimitoiminta ja 5B - tiimin viisi toimintatasoa sekä HHJ 2019.
+358 50 408 0400
kirsi.makinen@dereco.fi


Pasi Sillanpää

Pasi on erikoistunut kasvustrategioihin ja kilpailijoista erottuvien myynti- ja markkinointikonseptien kehittämiseen. Hän terävöittää ja yksinkertaistaa viestintää, valmentaa työyhteisöä kommunikoimaan rakentavasti ja luo asiakkaita kiinnostavia tarinoita. Pasi auttaa tekemään parempia päätöksiä.
+358 50 321 3237
pasi@dereco.fi


Kati Ihanajärvi
assistentti

Kati hoitaa Derecon markkinointiin, myyntiin ja projekteihin liittyviä assistentin tehtäviä. Hän työskentelee avustavien tehtävien parissa ja vapauttaa yrityksen avainhenkilöille aikaa keskittyä liiketoiminnan päätehtäviin.
+358 50 575 5721
kati@dereco.fi